19 Ağustos 2014 Salı

FİLBOX YARDIM VE DESTEK

FİLBOX YARDIM VE DESTEK

Filbox nedir? Filbox en güncel sinema filmleri dizileri belgeselleri keyif ile sorunsuz bir şekilde izlemenizi sağlayan bir yayın platformudur. Filbox ile televizyon seyirleriniz eskisi gibi sıradan olmaktan çıkacak ve yepyeni kanalları ile sinemayı evinize getirecek.
Filbox yayın platformunun içerdiği kanallar çok çeşitlidir. Bunlar; Sinematv Sinematv2 Sinematv aile Sinematv 1001 Sinematv aşk Sinematv aksiyon kanallarıdır. Yani her kategoriye hitap eden kanalları en iyi şekilde izlemenizi sağlıyor. Ailece izleyebileceğiniz sinema filmlerinin ayrı bir kanalda toplanması Filbox'un her kişiye ve her yaşa ayrı ayrı hitap ettiğini gösteriyor. Ayrıca Filbox'a ait yayınları seyredebileceğiniz gibi Türksat uydusuna ait yayınları da şifresiz ve üstelik ücretsiz olarak izlemeye devam edeceksiniz.
Filbox'a sahip olmak için ayrı bir HD uydu alıcısı almanıza gerek yok. Var olan uydu alıcınızla birlikte Filbox yayın platformunu rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bazı yayın platformlarında sinema veya dizi izlemek istediğiniz zaman maalesef ayrı bir ücret ödeyerek izlemek istediğiniz kanalları açtırabiliyorsunuz. Bu durum da aylık faturaya ek ücret olarak yansıdığı için daha fazla ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Bunun yanı sıra ek ücret ödediğiniz halde bazen sinema filmi izlerken yayında takılma bozulma yayının aninden gidişi ya da yayın güncellenmesi gibi nedenlerle televizyon keyfiniz bir süreliğine bile olsa kesintiye uğrayabiliyor. Filbox ile böyle sorunlar yaşamayacaksınız. Ne bir ek ücret ödemek zorunda kalacaksınız ne de yayın akışında kesintiye uğrayacaksınız. Filbox yılda bin tane sinema filmi seçeneği ve yirmi beş adet dizi kanalları ile size istemediğiniz kadar kanal izleme imkânı sunuyor. Filbox ile ilgili daha fazla bilgi almak veya hemen başvuru yapmak istiyorsanız Filboxyardım ve destek hattını arayabilir istediğiniz bütün soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder