15 Ağustos 2014 Cuma

FİLBOX SİNEMA TV

FİLBOX SİNEMA TV
           
 Faaliyetine 2014 yılında başlayan ve yepyeni bir televizyon platformu olan Filbox nedir diye tanıtım yaparak başlamak istiyoruz. Uydu üzerinden yayın yapan ve yılda en az 1000 film ve 25 dizi sloganıyla evlerinizin yeni konuğu olmaya aday Filbox yayın hayatına başlamasıyla birlikte pek çok televizyon kanalını sizlere sunmaktadır. Sürekli gelişmekte olan anlayışıyla müdavimi olacağınıza inandığımız Filbox televizyon izleme alışkanlıklarınızı değiştirerek daha eğlenceli duruma getirecektir.
Uydu üzerinden yayın yapan bir dijital platform olan Filbox sinema tv için sadece dijital bir uydu alıcısına ya da uydu alıcısı bulunan bir televizyona sahip olmak yeterli. Filbox’u denemek için yapmanız gereken tek şey başvuruda bulunmak.
          Üstelik Filbox’a sahip olmak için internet sözleşmesi yapmanız da gerekmiyor. Gelişen teknolojiler sayesinde artık her televizyonun hd uydu alıcısı bulunmakta. Yüzlerce televizyon kanalını ve tüm SinemaTV kanallarını izleyebileceğiniz kullanım kolaylığıyla ön plana çıkan özelliklere sahip olan modülü sayesinde televizyon izlemek daha da keyifli hale gelecek.
Belgesel eğlence dizi ulusal animasyon dâhil olmak üzere yüzlerce kanala tek bir modülle sahip olmanın keyfini çıkaracağınız Filbox ödeme kurulum ve kullanım kolaylığıyla her yaştan izleyiciye hitap eden bir televizyon teknolojisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Filbox sinema tv platformunu kullanmaya başladığınızda televizyon izlemek için gereken tüm özelliklere fazlasıyla sahip olacaksınız. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve güler yüzlü destek birimleriyle tüm soru ve önerilerinize kısa zamanda yanıt alarak ayrıcalıklı izleyiciler olmanın huzurunu ve hazzını yaşayacaksınız.

Merkezi anten sistemlerinin çoğu zaman yetersiz kaldığı internet üzerinden yayın yapan pek çok kanalın ise astronomik ücretler talep ettiği yayın dünyasında Filbox sizlere her açıdan yeterliliğini kanıtlayacaktır. Keyifli seyirler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder