18 Ağustos 2014 Pazartesi

FİLBOX TV KAMPANYALARI

FİLBOX TV KAMPANYALARI
     
Sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmak gerçekten çok zor. Yeni bir yazılım ya da program piyasaya sürüldüğünde ona sahip olana kadar eskiyor. Bu yıl Filbox denilen televizyon seyretme alışkanlıklarımızı belki de değiştirecek  bir dijital yayın platformu ortaya çıktı. Çıkmasıyla da bütün dikkatler ve  meraklı bakışlar onun üzerine çevrildi. Peki  bu Filbox nedir?
              Filbox  içerisinde sinema tv kanalları bulunan bir yıl içerisinde 1000 adet film ve 25 adet dizi kanalına sahip bir dijital platformdur. Ayrıca belgesel ve eğlence kanallarını da içinde barındırabiliyor. Tüketiciye düşen almış olduğu Filbox modülünü uydu alıcısına takmak ve izlemek istediği film belgesel dizi ne istiyorsa keyifle seyretmek kalıyor.
              Aslında toplumumuzda televizyon denilince gün içerisinde saat başlarındaki haberleri seyretme ev hanımlarının birtakım yemek programlarını seyretmesi ya da akşam saatlerinde detaylı haber programlarını izleme ve varsa ailece seyredilen bir yerli dizi akla geliyor.  Tüm bu bahsettiğim konular artık sadece televizyondan değil hepimizin evinde bulunan internet ortamından da takip edilebilir hale geldi. Dolayısıyla televizyonun önemini kaybetmemesini isteyen üreticiler işte bu Filbox modülü ürettiler ve çok da başarılı oldukları söylenebilir.

              Filbox modül yeni bir sistem olduğu için izleyiciye cazip fırsatlarla sunulmakta ve çeşitli kampanyalarla izleyicilerle buluşmaktadır. Filbox tv kampanyaları hakkında küçük bir araştırma yapıldığı ve hakkında yapılan yorumlar incelendiğinde hayatımıza renk katacak bir sistem olduğu ortadadır. İçerisinde Sinema TV Sinema TV 2 Sinema TV Aile Sinema TV 1001 Sinema TV Aksiyon Sinema TV Aşk Sci Tech TV RTL  gibi yabancı kanallar ve aynı zamanda birçok yabancı dizi kanalları bulunmaktadır. 1 yıllık üye olunabilen bu dijital platformun fiyatı şu an 199 yerine 149 TL. Aynı zamanda Gold Master HD 5000 PVR dijital  uydu alıcısı ile birlikte Filbox modül sadece 299 TL. Abonelik bitiminde istenirse üyelik tekrarlanabiliyor. Ayrıca online olarak da üyelik gerçekleştirmek mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder