12 Ağustos 2014 Salı

FİLBOX NEDİR?

FİLBOX NEDİR?

Filbox nedir? Filbox 6 Haziran 2014 tarihinde Sinema TV kanallarının D-smart’tan çıkartılmasından dolayı kurulan dijital yayın platformudur. D-smart’ın Sinema TV kanallarını kendi yayınlarından çıkartmadan önce Türksat ile beraber bu iki platformdan yayınlanıyordu. D-smart bu yayınları kestiğinden beri sadece Türksat üzerinden izlenebilen bu kanallar “Filbox” sayesinde çoğu uydu alıcısında sorunsuz bir şekilde yayınlanmaya başlandı.
Filbox film ve TV seyretme alışkanlıklarınıza yenilikler katacak yepyeni bir dijital yayın platformudur. Yılda 1000 tane film ve 25 tane dizi kanalına sahip olacağınız bu platform ayrıca Sinema TV kanallarını da içermektedir. Filbox tabi ki sadece bununla sınırlı olmayıp içerisinde belgesel ve eğlence kanallarını da barındırmaktadır. Yapmanız gereken tek şey Filbox modülünü satın alıp kendi uydu alıcınıza bağladıktan sonra keyfini sürmek. Filbox Cam Modülü ile hem Filbox içeriklerini izleyebilir hem de Türksat uydusu üzerinden yayınlanan şifresiz yüzlerce kanalı izleyebilirsiniz. Şu an da platforma tam olarak 8 kanal bulunmaktadır. Bu kanallar Sinema TV Sinema TV 2 Sinema TV Aile Sinema TV 1001 Sinema TV Aksiyon Sinema TV Aşk ve belgesel ve eğlence kanalı olan RLT ve Sci Tech TV kanallarıdır. Bu kanalların HD yayınları da Filbox’un içerisinde mevcuttur. Ayrıca şifresiz film yayınlayan Fil TV de platform dâhilindedir.
Filbox Cam Modül’ü yıllık olarak fiyatı 149 TL dir. Bu yıl içerisinde başka hiçbir ücret ödemeniz gerekmez. Abonelik sona erdiğinde satın aldığınız cam modül sizde kalır. Aboneliğinizi yenilemek istediğinizde daha uygun fiyatlarla tekrar yenileyebilme imkânına da sahip olursunuz.

Filbox’u destekleyen uydu alıcılarından sadece bazıları; Next Machina 3D Goldmaster 1050 Hiremco Chipbox Botech 9000 ve 1000 HD Korax Full HD Kathrein ufs 910/913/925Yumathu Full HD Next 20000 HD Goldmaster 1090 Next Tiger Silvermax 12800 Dreambox 8000 HD.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder