8 Ağustos 2014 Cuma

FİLBOX MODÜL

FİLBOX MODÜL

Artık ülkemizde her evde dijital uydu alıcıları kullanılıyor. Bu cihazlar ile gerek Türksat uydularındaki yerli ve yabancı kanallar gerekse yabancı uydulardaki kanallar rahatlıkla izlenebiliyor. Ancak yüzlerce kanal bulunan bu uydularda yayın yapan kanalların içerikleri ne yazık ki yeterince geniş değil ve kendini tekrar eder bir hal almış durumda. Sürekli film ve dizi yayını yapan kanallar ise yüksek maliyetli dijital platformların altında bulunuyor ve herkes bu platformlara sahip olamıyor.
Bu soruna çözüm bulmak ise artık çok kolay. Sizde en yeni dijital yayın platformu olan Filbox kullanmaya başlayarak her gün kanal kanal film arama derdinden kurtulacaksınız. Peki, Filbox nedir? Filbox bünyesinde Sinema Tv Sinema Tv 2 Sinema Tv 1001 Sinema Tv Aile Sinema Tv Aksiyon Sinema Tv Aşk Sci Tech Tv ve RTL Tv gibi her çeşit filmi belgeseli ve diziyi bulabileceğiniz yerli sermaye ile kurulmuş bir dijital yayın platformudur.  Filbox modül Common İnterface (CI) ara yüzüne takılan son derece kolay kurulumu ile sizleri iç kurulum masrafından kurtaran yapısıyla dikkat çekiyor. İster uydu alıcınızda bulunan CI yuvasına isterseniz CI yuvası bulunan televizyonunuza takarak hemen kullanmaya başlayabileceğiniz Filbox modülü taktıktan sonra yapmanız gereken tek şey Sinema Tv kanallarından birini açmak müşteri hizmetlerini aramak ve aktivasyon yaptırmaktır.

 Aktivasyon işleminden sonra kanallarınız kullanıma açılacak ve doyasıya film izlemenin keyfine varacaksınız. Filbox ile yerli ve yabancı 1000 den fazla filmi ve 25 ten fazla diziyi başka hiçbir maliyete katlanmadan izleyebileceksiniz. Filbox CAM modül kullandığınızda uydu alıcınızda her hangi bir değişiklik yapmak zorunda kalmayacaksınız ve diğer kanallarınızı izlemeye devam edebileceksiniz. Sizde bugün Filbox kullanmaya başlayın ve Sinema TV keyfini yaşamakta geç kalmayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder