13 Ağustos 2014 Çarşamba

FİLBOX PLATFORM

FİLBOX PLATFORM

Filbox nedir, Filbox ne iş yarar? Filbox 2014 yılında oflaz medya grubu tarafından oluşturulan digital yayın platformudur.  Yılda 1000 den fazla film ayrıca 25 ten fazla dizi kanallarıyla sinema tv kanalları da bulunmaktadır. Filbox eğlencenin yanında belgesel programları da yayınlamaktadır.  Uydu alıcısına taktıktan sonra normal televizyon alışkanlığınızın değiştiğini göreceksiniz. Sadece Filbox’un içinde olan şeyleri değil eskiden izlediğiniz kanalları da izleyebileceksiniz. Kurulum olarak çok kolay bir yapıya sahiptir.
İlk yapmanız gereken cihazı takacağınız aleti kapatın sonra uydu alıcısı arkasında ki alana takınız. Filbox müşteri hizmetlerini arayarak sisteminizi aktifleştirin sonra aktivasyon işlemi bitene kadar bekleyiniz kanalınız geldiği andan itibaren Filbox platform kullanıma hazır demektir. Aksiyon gerilim bilim kurgu aile gibi film kanallarıyla istediğiniz ve kendinize uygun diziyi ya da filmi izleyebilirsiniz. Sinemanın en başarılı ve ün yapmış örneklerini filboxta sınırsız zamanda göreceksiniz.
Ayrıca beğeni durumuna göre dizi ve film seçimi yapmaktadır. Karşınıza çıkan tüm kanallar sizi büyüleme yeteneğine sahiptir. Dil seçenekleriyle alt yazılı ya da orjinal dillerinden filmleri ve dizileri izleyebileceksiniz. Herkesin memnun olduğu bu ürün indirim ve kolay ödeme seçenekleriyle herkesin alabileceği fiyatta bir üründür. Ürünün kullanıldığı zamana göre fiyatı değişmektedir. Filbox nedir sorusunu hemen hemen halletmiş bulunmaktayız. Anlamadığınız bir durumda müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilir sorununuzu en kısa zamanda çözüme kavuşturabilirsiniz. Filbox platform tamamen sizler için tasarlanmış bir düzene sahiptir.

Sahip olmak istediğinizde talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır. Talebinizin sonucunu müşteri temsilciniz sizlere bildirecektir. Abonelik süreniz sona erdiğinde modül sizde kalacaktır. Aboneliğinizi yenileme avantajınızda bulunmaktadır. Filbox modülü satın alarak 1 yıl boyunca saydığım tüm avantajlardan faydalanabilirsiniz. Kafanıza takılan tüm sorunların cevapları hazır durumdadır. Kolay ödeme seçenekleriyle filboxu kapınıza kadar getiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder