6 Ağustos 2014 Çarşamba

FİLBOX KANALLARI

FİLBOX KANALLARI
     
Başlığı görenlerin aklına gelebilecek ilk soruyu görür gibiyiz; Filbox nedir? Hemen açıklamasında bulunayım 2014'ün mart ayında test yayınlarına başlayan ve 6 Haziran 2014 tarihinde de satışa çıkan Türkiye'nin 3. dijital platformu konumundadır. Oflaz medya grubuna aittir. Sinema tv kanallarının D-Smart yayınları içerisinden çıkarılması ardından kanalların uydu yayını kesilmiş daha sonra ise kendi platformunu kurma isteğiyle hareket edilmiştir.
            Filbox'ı diğer sayısal uydu platformlarından farklı bir şekilde yalnızca Cl ve Cl+ modüllerinden izleyebilirsiniz. Kanalları ise Türksat uydusu üzerinden yayınlarını yapmaktadır. Şu anda platformda yayında bulunan Filbox kanalları ise; Sinema TV Sinema TV 2 Sinema TV Aile Sinema TV 1001 Sinema TV Aksiyon Sinema TV Aşk kanalları HD olarak ayrıca Almanca yayın yapan genel bir eğlence kanalı olan RTL ve belgesel yayınları yapan Sci Tech TV gibi kanallar Filbox platformunun müşterilerine sunduğu kanallardır. Ayrıca Filbox Cam Modülü ile Filbox içerikleri izlenebilir bunun yanında Türksat uydusu üzerinden yayınlarını sürdüren şifresiz ve ücretsiz olan izlenebilen yüzlerce kanalı da izleme şansınız mevcuttur. Kanal içeriklerine değinecek olursak;
Sinema TV: Hollywood'un en iyi yapımlarını sizlere sunan aynı zamanda yerli yapımlarını da içinde barındıran bir kanaldır.
Sinema TV 2:  Sinema TV ekranlarında yayınlanan filmlerin 1 saat 45 dakika sonra tekrardan izlenebileceği bir kanaldır.
Sinema TV Aile: Büyük küçük ayırt etmeden her izleyiciye hitap etmektedir.
Sinema TV Aksiyon: Heyecan korku gerilim ve aksiyon hepsi bu kanalda mevcut.
Sinema TV 1001: Bu kanalda sinema tarihine geçmiş 1001 filmi bulabilirsiniz.
Sinema TV Aşk: En güzel aşk hikâyelerini içeren hikâyelere bu kanalda rastlayabilirsiniz.
Sci Tech TV: Bilim ve teknolojik içeriklere ağırlık veren belgesel kanalıdır.
RTL: Almanca yayın yapan ulusal bir kanaldır altyazısızdır ve eş zamanlı yayın yapar. Yayın akışında dizi film haber spor lifestyle programları mevcuttur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder